Schoen-Dorado • Meidoornplein 7A • 8091 JN WEZEP • Tel. 06-51098338

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u aantal veelgestelde vragen:

Ruilen

Wat moet ik doen wanneer ik schoenen koop en wil ruilen?
Op vertoon van de kassabon mag u binnen 8 dagen ruilen. Afgeprijsde en opruimingsartikelen mogen niet geruild worden. Schoen-Dorado hanteert over het algemeen de stelregel: Niet goed, geld terug, behalve op klachtparen, hiervoor schrijven we een tegoedbon uit.

Reparaties

Verzorgt u ook schoen-reparaties?
Schoen-Dorado is het nieuwe schoenreparatie depot voor het brengen en afhalen van al uw schoenreparaties. Deze worden uitgevoerd door een erkend schoenhersteller, de Lange te Hattem. Er zijn twee afhaal en breng dagen, te weten: Woensdag en Vrijdag. Reparaties gebracht vóór woensdag zijn op vrijdag klaar. Reparaties gebracht vóór vrijdag zijn op woensdag klaar. U kunt dus voor alle reparaties terecht bij Schoen-Dorado.

Garantie

Schoen-Dorado geeft 3 maanden fabrieksgarantie op aankoop van schoeisel. Garantie ten gevolge van klachtparen, veroorzaakt door fabrieksfouten worden vergoed op vertoon van het betalingsbewijs. (kassabon, pinbon of rekeningafschrift)

De vergoeding kan op diverse manieren plaatsvinden:
• Directe vergoeding van hetzelfde artikel.
• Directe vergoeding van een ander artikel van hetzelfde aankoopbedrag (bij prijsverschil het bedrag bijbetalen of zal worden geretourneerd)
• Bij gedragen paren waarbij de klant niet direct kan slagen voor een vervangend artikel, wordt er een tegoedbon uitgeschreven ter hoogte van het aankoopbedrag. Deze bon is onbeperkt geldig. Schoen-Dorado geeft geen geld terug op gedragen paren.
• Klachtparen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik vallen buiten alle garantiebepalingen.
• Op normale slijtage van zolen en hakken geen garantie.
• Op ritsen binnen de garantietermijn van 1 maand wordt 50 % van de kosten vergoed met een maximum bedrag van € 10. Na 1 maand vervalt de garantie op ritsen.

Schoenen die binnen de garantietermijn gerepareerd moeten worden, vallen binnen de service van Schoen-Dorado en zullen gratis worden uitgevoerd.

Cadeaubonnen

Schrijft u zelf cadeaubonnen uit?
Als u iemand wilt verrassen met een cadeaubon, schrijft Schoen-Dorado een bon uit voor een bedrag die u zelf bepaalt. Wij pakken het leuk voor u in en de bon is onbeperkt inwisselbaar. Ons motto: Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Contact

Voor overige vragen vult u het contact-formulier in of belt u naar 06-51098338